Consultora selecció de personal a Granollers

"Integritat, compromís i flexibilitat
així com passió i implicació personal
són les característiques que ens defineixen"

Montse Guiñón Tura
Directora de Affinis Consultoría en RRHH, S.L.

Affinis Consultoria en RRHH, S.L. és una consultora especialitzada en la Selecció de Personal i Headhunting.

Fundada el 2005 a Granollers, Affinis és integrada per un equip de professionals amb una dilatada experiència en empreses nacionals i multinacionals del sector dels recursos humans. Els nostres consultors estan habituats a treballar en entorns altament competitius amb altíssims requeriments de qualitat.

Affinis combina experiència, coneixements i constant innovació per oferir serveis de Selecció i Consultoria adequats, flexibles i adaptats a les necessitats dels nostres clients.

L'objectiu d'Affinis és establir relacions a mig i llarg termini amb els seus clients, arribant a convertir-se en PARTNER ESTRATÈGIC EN L'ÀREA DE RRHH.

Affinis no es limita a realitzar serveis puntuals als seus clients sinó que, a més, s'implica en la gestió dels recursos humans de la seva empresa. Una de les característiques més destacades de la cartera de clients és el seu elevat nivell de recurrència (96,8%), excel·lent indicador del seu grau de satisfacció i fidelització. Valorem els diferents candidats pensant en la seva empresa, pensant en el seu negoci, però aplicant sempre una metodologia, amb rigor i èxit contrastats.

Sabem que el millor professional no sempre és el més adequat per a la seva organització. L'èxit rau en conèixer molt bé els nostres clients per seleccionar el candidat que millor s'adapti al perfil professional requerit i a l'entorn professional i cultural del mateix. L'aplicació d'una metodologia pròpia ens permet harmonitzar perfectament les necessitats i expectatives dels nostres clients i candidats.

És per això que Affinis té tres divisions clarament diferenciades: Affinis Executive Search, Affinis Middle Management y Affinis Recruitment.

Valors:

  • Integritat
  • Compromís i honestedat
  • Flexibilitat
  • Confiança i transparència
  • Qualitat i innovació